Yapı Kredi İşlem Girilmiş Ne Demek?

Yapı Kredi Mobil uygulamasına ait detaylı bilgilerden sizlere önceki makalelerimizde bahsetmiştik. Bu yazımızda ise Payfix gibi diğer hesaplarınıza aktarım yapmaya çalıştığınız esnada ekranda görünen “işlem girilmiş” ibaresi hakkında çok kısa bir şekilde bilgi vermeye çalışacağız. Başka bir hesaba para transferi yapmaya çalıştığınız anda işlemin hemen gerçekleşmesini istiyorsanız, FAST ile gönderim yapmanız gerekmektedir.

Yapı Kredi işlem girilmiş demek, bekleyen havale uyarısında olduğu gibi transferin hemen gerçekleşmediği anlamına gelmektedir. Muhtemelen iş günü mesai saatleri içerisinde olmadığınızdan dolayı bu uyarıyı alıyorsunuz. Nadiren de olsa teknik aksaklıklardan dolayı işlem gerçekleşmediğinde de bu uyarıyı alabilirsiniz.

  • Menüden bekleyen işlemlere girdikten sonra ilgili işlemi iptal ediniz,
  • FAST ile tekrar talimat giriniz.

Böylelikle işleminiz anında gerçekleşecektir. Yaptığınız bekleyen işlemi iptal etmeniz son derece önemlidir. Aksi takdirde ikili transferiniz karşı bankaya ulaşacaktır ve bundan sonra parayı geri iade almanız oldukça zordur. İşlemin akıbetini öğrenebilmek için Yapı Kredi Müşteri Hizmetleri numarasını da aramanız mümkündür.

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir