Sanal Kart Limitiniz Asıl Kart Limitinden Fazla Olamaz Ne Demek?

Bankaların kredi kartları için sanal kart imkanı sunması kartınız yanınızda değilken kullanabilmeniz açısından çok faydalı oldu. Ancak halen birçok kullanıcı bu kartları oluştururken ya da bu kart bilgileriyle alışveriş yaparken sıkıntı yaşıyorlar. Bu problemlerin başında limit belirleme, sıfırlama gibi kavramlar geliyor. Bununla birlikte, sanal kart limitiniz asık kart limitinden fazla olamaz hatası da sıkça kullanıcıların karşısına çıkan bir uyarı. Bu makalemizde sizlere bunun ne anlama geldiğini açıklayacağız.

Sanal kart limiti asıl kart limitinden fazla olamaz demek, limit belirleme esnasın ilgili alana kartınızın toplam limitinden fazla giriş yapmaya çalışıyor olmanız anlamına gelir. Müşterilerin asıl kafasını karıştıran konu ise sanal kart limit aktarma esnasında toplam limiti yazmaları ve limitin bulunduğunu iddaa etmeleridir.

Burada istenen şey, kartın yalnızca kullanılabilir serbest limitidir. Bir sebepten limitiniz azalmış ve farkında olmamış olabilirsiniz. Yapmız gereken şey kredi kartlarım menüsüne geri dönerek asıl kartınızın kullanılabilir limitini kontrol etmek ve en fazla o değerde miktarı sanal karta tanımlamak olmalıdır. Bu İŞ Bankası ve Enpara başta olmak üzere çoğu bankada aynı mantık ile çalışmaktadır.

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir