Papara Hatalı Captcha Girişi Yapıldı Ne Demek?

Önceki makalelerimizde Papara uygulaması kullanıcılarının karşısına çıkan onlarca farklı hatadan bahsetmiştik. Bu makalemizde ise hatalı captcha girişi uyarısı hakkında bilgi vermeye çalışacağız.

Captcha sistemi temelinde, gerçek kullanıcı yerine botların sisteme girişini engellemek amacıyla uygulanmaktadır. Bu sisteme çoğu internet sitesi ve mobil uygulamadan aşinayız. Ancak Papara içerisinde bulunan captcha doğru giriş yapıp defalarca giriş yapmanıza rağmen hata veriyor olabilir. Bu durumda aşağıdaki adımları deneyiniz;

  • VPN kullanıyorsanız kapatın,
  • Telefonunuzu uçak moduna alıp tekrar kapatın,
  • Wifi bağlı bulunuyorsanız mobil veri bağlantısına geçin.

Bu adımlardan sonra çok büyük ihtimalle sorun kökünden çözülecektir. Yine de hata almaya devam ederseniz müşteri hizmetleriyle vakit kaybetmek yerine bir süre daha bekleyiniz. Teknik bir durum olduğundan dolayı telefonda teknik ekibin olaya doğrudan müdahale etmesi zaman alacağından dolayı boşa vakit kaybetmeyin. Başka bir cihazda tekrar denemeniz de çözüme ulaştırabilir. Captcha hatası çoğunlukla internet bağlantınızla alakalı bir durumdur. Tabii doğrulama kısmını doğru yaptığınızdan emin olmanıza rağmen defalarca karşınıza çıkıyorsa.

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir