Sıfır Limite Kadar Kredi Kartı Tahsisini Onaylıyor musunuz Ne Demek?

İŞ Bankası kredi kartı başvurusu esnasında karşınıza çıkabilecek ilginç bir uyarıdan bahsedeceğiz bu yazıda sizlere. Sıfır limite kadar kredi kartı tahsisini onaylıyor musunuz? Biraz garip ve karmaşık soru gibi görünse de bu aslında sıfır TL limitli kredi kartını ifade etmektedir. Peki bu ne anlama geliyor? Gelin birlikte ön ödemeli kredi kartlarından kısa bir şekilde bahsedelim.

Sıfır limite kadar kart tahsis edildiyse banka size bir şekilde kredi limiti açmak istemiyor anlamına gelir. Bu kredi kartıyla birlikte yalnızca ön ödeme yaparak kullanımda bulunabilirsiniz. Durum böyle olunca normal banka kartından ne farkı kalıyor? Diye sorduğunuzu duyar gibiyim. Banka (debit) kartı geçmeyen, yalnızca kredi kartıyla işlem yapan yerlerde yine de işinizi görebilir. Örneğin araç kiralayacağınız zaman araç kira bedeli ve depozitoyu bu sıfır limite kadar kredi kartı tahsisini onaylayarak kullanabilirsiniz.

Son olarak bir faydası da elinizde başka hiç kredi kartı bulunmuyorsa kredi notunuzub oluşması açısından bu karta düzenli bir şekilde para yatırıp, aktif bir şekilde kullanmak sizler için çok çok iyi olacaktır. Böylelikle yaptığınız her kart ödemesi sizin için olumlu bir not oluşturacaktır. Ayrıca sıfır limitli kart veren banka harici örneğin, Yapı Kredi, Denizbank gibi başka bankaya başvurarak açık limitli kart alma şansınız bulunuyor.

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir