Yapı Kredi Sorgulu Mesaj İadesi Ne Demek?

Önceki makalelerimizde bankaların genel hata ve uyarılarından çok detaylı bir şekilde bahsetmiştik. Bu makalemizde ise internet üzerinde bilgi bulunmayan Yapı Kredi sorgulu mesaj iadesi anlamından bahsetmeye çalışacağız. Yine de aklınıza takılan bir soru olursa yazı altına yorum olarak bırakmanız mümkündür.

SMS ile sorgu yapmak demek, hasar sorgulama veya bankaların sistemlerine atılan kredi sorgulama mesajları gibi gönderilen sorguları ifade etmektedir. Yapı Kredi bankasında olduğu gibi Ziraat Bankası ile ilgili de sorgulu mesaj iadesi olabilir. Bunun anlamı gönderdiğiniz mesajın başarılı bir şekilde iletilmediğini ve sorgulama ücretinin hesabınıza geri yansıdığını ifade etmektedir.

Eğer buna benzer bir mesaj göndermemenize rağmen böyle bir uyarı mesajı ya da bildirimi aldıysanız bankanızın müşteri hizmetlerini arayarak detaylı bilgi almanız mümkün olacaktır. Aynı şekilde yanlış gönderilen CepBank para transferleri de banka politikasına göre 3-4 iş günü içerisinde hesaba geri iade edilmektedir. Sorgulu mesaj kredi notu sorgulama esnasında da hatalı gitmiş olabilir. Bu durumda da SMS ücreti genellikle otomatik olarak hesaba iade edilmektedir.

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir