Yapı Kredi İnternet Alışverişinde Banka Reddi Ne Demek?

Yapı Kredi World, Play, Adios veya TL Card! Kart türünüz her ne olursa olsun bu bankanın kartıyla internet alışverişinde banka reddi alıyorsanız, yazımızı sonuna kadar okuyunuz. Bütün ihtimalleri sizler için sunacağız. Burada sunduğumuz yöntemler genel red hatalarında geçerli olduğundan dolayı diğer bankaların kartlarında da geçerli olabilir. 

  • Hesap müsait değil, bakiyeniz yetersiz.
  • Kartınız internet alışverişlerine açık değil.
  • Genel red her zaman için sizden kaynaklanmamaktadır. Sistemde bir problem oluştuğunda, örneğin Trendyol alışverişiniz esnasında bu hatayı alabilirsiniz. Kısa bir süre sonra tekrar denediğinizde hata çözülmüş olacaktır.

Banka hesabınızda ya da Yapı Kredi Bankası kredi kartınızda yeterli bakiye bulunduğuna emin olmanıza rağmen böyle bir res ile karşılaşıyorsanız. 

  • Sanal kartla deneme yapıyor ve asıl kartın limiti bulunmasına rağmen sanal kart limiti yetersiz.
  • Kart bakiyesinde bloke bulunuyor olabilir.

Tüm bu ihtimalleri kontrol ettiniz ve bir süre sonra alışveriş yapmaya çalıştığınızda aynı hatayı alıyorsanız, başka bir yerden internet alışverişi yapacaksanız orada da bu kartı denemek suretiyle internet sitesinin sanal posunda bir hata bulunup bulunmadığını teyit ediniz. Başka yerlerde de red alıyorsanız, Yapı Kredi müşteri hizmetleri telefon numarası olan 444 0 444 hattını arayınız. Müşteri temsilcisi ekranda yaptığınız son işlemi görerek bunun neden dolayı hataya sebep olduğunu detaylı bir şekilde anlayabilirsiniz.

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir