Papara Dağıtımda Nottan Çıktı Ne Demek?

Papara kart ile ilgili dağıtım mesajları anlamlarından önceki yazılarımızda çok detaylı olarak bahsetmiştik. Bu makalemizde ise nottan çıktı ibaresinden bahsetmeye çalışacağız. Papara dağıtımını AGT kurye firması yapmaktadır. Bu firmanın sitesinden sorgulama yaptığınızda bu ibare ile karşılaşırsınız. Kartınız özenle basılarak hazırlanır ve kurye firmasına teslim edilir.

Dağıtımda nottan çıktı demek, gönderi kabulünün yapıldığını ve ardından sizin bölgenize ulaşıp dağıtıma çıktığını ifade etmektedir. Ancak ilginçtir ki nottan çıktı ibaresinden sonra geri iade edilen postalar olduğuna dair bazı müşteriler şikayet talebi oluşturmuş. Büyük ihtimalle bunun sebebi kart teslimi sırasında adreste kimsenin bulunmamasıyla ilgilidir.

Kartınız iade edildi ibaresinden sonra iade kabulü olmadan müşteri hizmetlerini ararsanız, yeni karta ihtiyaç duymadan aynı kartın tekrar dağıtıma çıkmasını sağlayabilirsiniz. Böylelikle süreci hızlandırmış olursunuz. Kartınızın en kısa sürede size ulaşmasını umut ediyoruz. Normalde Papara tarafından verilen ortalama teslim süresi basımdan itibaren 10 iş günüdür.

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir