İninal Kart Tek Seferlik mi?

Banka kartlarından sonra son yıllarda internet alışverişlerinde bakiye yüklenerek kullanılan kartlar da oldukça popüler hale geldi. Bunun sebebi özellikle genç kullanıcıların oyunlarda kullanmasından kaynaklanmaktadır. Ayrıca ön ödemeli bir kart olması sebebiyle harcama kontrolü açısından da oldukça faydalı görünüyor. Peki bu İninal tek seferlik nedir? gelin beraber öğrenelim.

İninal internet sitesinde gördüğünüz tek seferlik demek, bir defaya mahsus alınan kart ücretini ifade etmektedir. Bundan ayrı olarak çok düşük bir miktar olmakla birlikte aylık da bir ücret alınır. Kart hakkında başka merak ettiğiniz birşey olur ise yazı altına yorum olarak bırakırsanız, çok detaylı olarak sizin için araştırarak cevap vereceğiz. Bu tek seferlik ücretin alınmadığı kartlar da bulunmaktadır. Ancak ön ödemeli kartlarda genellikle bu sabit ücret + hesap işletim ücreti alındığı görülmektedir.

İninal Kart Tek Kullanımlık mı?

Bu arama terimi ve internet sitesinde yazan bu ibare, karta yeni başvuracak olan kullanıcıların kafasını karıştırmakta ve kartın tek seferlik olduğu düşünülmektedir. Hayır, İninal kartı aldığınız tarihten itibaren kartın üzerinde bulunan son kullanma tarihine kadar rahatlıkla kullanmaya devam edebilirsiniz. Zaten tek seferlik alışveriş için fiziksel bir kart tahsis edilmesi biraz garip olurdu. Ön ödemeli kartların hiçbirinde böyle bir uygulama bulunmamaktadır. Bankaların verdiği kartlarda da durum aynı şekildedir.

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir