iyzico Sistem Hatası Oluştu

İyzico binlerce mağaza tarafından aktif olarak kullanılan bir ödeme aracı kuruluşudur. BDDK lisanslı olması sebebiyle burada yapılan işlemler güvence altındadır. Ancak nadiren bu sistem üzerinden ödeme yapılmaya çalışıldığı anda hata alınabilmektedir. Aşağıdaki hataları görüyorsanız okumaya devam ediniz;

  • Ödeme işlemi esnasında genel bir hata oluştu. Tekrar deneyiniz.
  • Sistem hatası oluştu

Bu hata kodları sizin kartınızla veya internet bağlantınızla ilgili değildir. Sistem üzerinde anlık bir problem yaşandığını ifade etmekle birlikte başka kart ile alışveriş yapmaya çalışsanız da aynı hatayı alma ihtimaliniz yüksektir. Bu durumda birkaç saat bekledikten sonra tekrar denediğinizde problemin çözüldüğünü göreceksiniz.

Okurlarımız bu tür hatalarda bu şekilde bir çözüm sunduğumuzda bazı zamanlar bize sitem edebiliyor. Aslında burada sizlere anlatmak istediğimiz hata aldığınızda müşteri hizmetlerini aramak ya da başka kartlar ile deneme yapmak gibi yollara başvurmak suretiyle vakit kaybetmemeniz adınadır. Sistemde oluşan bir hatayı internetinizi açıp kapatarak ya da başka yollar deneyerek çözmeniz mümkün değildir. Aynı zamanda bu İyzico genel hata kodu türünden problemler yazılım ekibinin detaylı müdahalesini gerektirdiğinden dolayı anlık çözülecek türden sıkıntılar değildir. Yine de buna benzer bir hata kodu alıyor ve çözüme ulaştıramıyorsanız, yazı altına yorum olarak bırakırsanız sizin için araştırıp hızlıca cevap verebiliriz.

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir