Papara Numarası Yazılmamış Ne Demek?

Papara gibi ön ödemeleri kartlara para aktarımı yapılırken işleyen temel mantık aynıdır. İstediğiniz bankadan HAVALE/EFT/FAST işlemine Papara hesap numarasını yazdıktan sonra açıklama kısmına papara numarasını yazmanız gerekir. Sistem otomatik olarak açıklama okuduğundan dolayı para transferi gerçekleştikten sonra hızlıca Papara bakiyenize yansıyacaktır. Bu sebepten dolayı açıklama kısmına başka bilgiler yazmak ya da boş bırakmak hatalı olacaktır. Peki Papara numarası yazılmamış ne demek? Gelin beraber bu durumda ne olacağını hızlıca öğrenelim.

Papara numarası yazılmamış demek, yukarıda bahsettiğimiz para transferini yapmanız esnasında Papara hesabı numaranızı eklemediğiniz anlamına gelir. Hiç yazmadığınız gibi hatalı giriş yapmış da olabilirsiniz. Her iki durumda da endişe etmenize gerek yoktur.

Papara Açıklama Yazmayı Unuttum Ne Yapmalıyım?

Boş bırakılan açıklama olması durumunda ayrıca müşteri hizmetlerini aramak suretiyle vakit kaybetmenize gerek yoktur. Para hızlı bir şekilde banka hesabınıza geri iade olacaktır. Bunun süresi ise iade prosedürüne göre değişiklik gösterebilir. Eğer aceleniz ve serbest bakiyeniz var ise bu esnada açıklamaya doğru bir şekilde Papara numarası yazarak tekrar diğer işlemi başlatabilirsiniz. Hatalı olan zaten otomatik olarak geri dönecektir.  Birkaç gün geçmesine rağmen iadenizi alamadıysanız detaylı bilgi için 0850 340 0 340 Papara müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir