Akbank POS Genel Limit Aşımı Ne Demek?

Akbank POS cihazı müşterilerinin yaşadığı hatalardan önceki makalelerimizde bahsetmiştik. Her banka verdiği POS cihazında tek seferlik ve günlük toplam olmak üzere belirli limitler tanımlar. Bu sizin işinizin hacmine ve banka ile POS müşterisi olarak ne kadar süredir çalıştığınıza bağlı olarak banka nezdinde değerlendirilmeye alınmaktadır. Bunun üzerinde işlem yapmaya çalıştığınızda Akbank POS genel limit aşımı 0774 hatası alırsınız.

Akbank POS genel limit aşımı demek, işte bu limitin üzerinde işlem yapmaya çalıştığınızı ifade etmektedir. Bu noktada problemin müşteri kartıyla bir ilgisi yoktur. Ayrıca POS cihazı üzerinden yapacağınız bir işlem ile de limiti güncellemeniz mümkün olmayacaktır. İşlerinizin aksamaması için ilk olarak anlaştığınız limitin farkında olarak hareket ediniz. Akbank POS birimine başvurarak yeni limit yükseltme talebinizin Genel Müdürlük onayından geçmesini beklemekisiniz.

Müşteriniz için işlem yaparken 0774 uyarısı aldığınız durumda eğer varsa başka POS cihazından işlem yapmayı deneyiniz. Aynı POS cihazında hangi kredi veya debit kart ile denerseniz deneyin hata almaya devam edeceksiniz. Buna benzer merak ettiğiniz POS hatası varsa sitemizde arama yaparak hata kodları çözümlerine detaylı olarak ulaşmanız mümkün olacaktır. Yaptığınız işlem ile ilgili başka bir hata alıyor ve sitede bulamıyorsanız, yazımızın alt kısmına yorum bırakmanız yeterlidir.

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir