Papara Hata Vazgeçildi Ne Demek?

Papara kartın en önemli yönetim aracı mobil uygulaması. Durum böyle olunca uygulamada herhangi bir hata alınması halinde işlemleriniz bir hayli aksayabilir. Biz de bunun farkında olarak siz değerli okurlarımıza alabileceğiniz tüm hata kodları ile ilgili detaylı bir rehber oluşturmaya karar verdik. Bu makalemizin konusu ise hata vazgeçildi uyarısı ile birlikte uygulamaya giriş yapamamanızla ilgilidir. 

Hata vazgeçildi çözümü için VPN uygulamasını kullanmanız soruna çözüm olabilir. Ya da wi-fi ve LTE kendi telefonunuzun internet ağı arasında geçiş yapınız. Bu hata çoğunlukla internet ile ilgili bir güvenlik problemi yaşandığı anda ortaya çıkmaktadır. Halen aynı hatayı almaya devam ediyorsanız telefonunuzu bir kez kapatıp açınız. 

Tüm yolları denemenize rağmen problem aynı şekilde devam ediyorsa, beklemekten başka çareniz yok. Bir süre sonra tekrar denediğinizde problemin ortadan kalktığını göreceksiniz. Yine de müşteri hizmetlerini arayarak teknik ekibe bağlanıp yaşadığınız hatayı söylemeniz halinde destek sunma ihtimalleri bulunmaktadır. Bu genel bir hata kodu olmamakla birlikte sizin cihazınız ve internet bağlantınızla doğrudan ilgilidir. Başka bir cihazda deneme şansınız var ise Papara uygulamasını indirerek orada test edebilirsiniz. Eğer diğer cihazda çalıştığını görürseniz, kendi telefonunuzda uygulamayı silip tekrar yükleyiniz.

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir