iyzico Geçersiz İstek Hatası Çözümü

Bankaların mobil uygulamaları hakkında bilgi vermeye devam ederken internette çok aratılan sanal pos entegrasyonları hakkında da bilgileri sizlerle paylaşmak istedik. Önceden belirtelim ki bir müşteri olarak bu hatayı alıyorsanız, sorun teknik taraftan kaynaklıdır. Yani bu durumda teknik ekibe bildirmekten başka çarenşz yoktur. Başka banka veya kredi kartı ile deneme yaptığınızda da hata alırsınız.

Teknik tarafa geçtiğimizde şunu söyleyebiliriz; iyzico geçersiz istek hatası çözümü için girilen parametreler dikkatli bir şekilde kontrol edilmelidir. Nokta (.) yerine virgül (,) kullanmanız gibi hatalarda bu uyarı ortaya çıkmaktadır. Uygulama hakkında dökümantasyondan ve iyzico teknik ekibinden çok daha detaylı bilgi almanız mümkün olacaktır.

Geçersiz istek demesinin sebebi, alana girilen değerin istenilen biçimde karşıya gönderilmiyor olmasıdır. Parametre hataları düzeltiği anda sorun tamamen ortadan kalkacaktır. Uygulamayı canlıya almadan önce test kartlarınızla sorunun tamamen çözüldüğüne emin olunuz. Böylelikle sanal pos müşterilerinizin hiçbiri alışveriş yapamayacak, pos çalışmayacaktır. Böylesine ciddi bir krize sebebiyet vermemek adına test ortamında gerekli kontrollerin hepsinin bitmiş olması önem arz etmektedir.

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir