Papara Dağıtım Bölgesine Sevk Edildi Ne Demek?

Papara kart gününüzde binlerce kullanıcının severek kullandığı bir alışveriş kartıdır. Ancak kart ile ilgili başvuruda bulunan kullanıcılar, kartın teslimi aşamasında sorun yaşamaktadırlar. Bu makalemizde çok kısa bir şekilde Papara dağıtım bölgesine sevk edildi ibaresinşn anlamından bahsedeceğiz. Böylelikle kartınızın güncel durumunun bu yazıyla birlikte tam olarak ne anlama geldiğini anlayabileceksiniz.

Banka/kredi kartları ve Papara kart gibi kıymetli postalar, rastgele kargoya verilemez. Güvenlik sebebiyle kurye firmasıyla birlikte alıcılara ulaştırılmaktadır. Fakat kurye firmalarının opetasyon yoğunlu veya başka sebeplerden dolayı kartın teslimi gecikebilmektedir. Şu an bahsettiğimiz konu kartın basım aşamasından sonraki aşamadır. Dağıtım bölgesine sevk edildi demek, kartın kurye firması tarafından size ulaşacak bölgeye geldiğini ifade etmektedir. Şu an güncel olarak Papara firması, AGT kurye ile çalışmaktadır. Bunu tıplı kargonun teslimat şubesine ulaşması gibi düşünebilirsiniz.

Yine şikayet sitelerinee birkaç gündür hareket etmeden dağıtım şubesinde kartın kaldığı ifade edilmiştir. Ancak ne yazık ki 10 iş gününe kadar beklemekten başka çare yok. Buradan da anlıyoruz ki kartların bir aşamada birkaç gün kalmasında genellikle sorun yoktur. Yanlış adres, adreste bulunmama gibi durumlarda zaten takip no yazdığınız sistem üzerinde iade edildi, geri gidiyor şeklinde o aşamayı görmeniz mümkün olacaktır. Bu sebepten dolayı birkaç gün daha beklemek ve ardından Papara müşteri hizmetlerini aramak daha mantıklı olacaktır.

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir