Borsa 15 dk Gecikmeli Ne Demek?

Borsa ile ilgili detaylı bilgiler vermeye devam ediyoruz. Borsa ile ilgilenen kişiler iyi bilir ki zaman son derece önemlidir. Bu sebepten mobil borsa uygulamalarında 15 dk gecikmeli uyarısı kafaları karıştırmaktadır. Peki bu tam olarak ne anlama gelmektedir?

Borsa 15 dk gecikmeli demek, hisse senedi değerlerinin 15dk gecikmeli bir pay ile ekranlara yansıdığını ifade etmektedir. Ücretsiz uygulamaların (bankalar dahil) çoğunda ekranlara veriler gecikmeli yansımaktadır. Bundan kurtulmak için ise ücretli ve profesyonel platformları kullanabilirsiniz. Böylelikle anlık olarak tüm borsa verilerine ulaşmanız mümkün olacaktır.

Sonuç olarak, binlerce lira ya da küçük miktarda yatırımınız fark etmeksizin 10-15 dk gibi süreler sizin için çok önemli olabilir. Hele ki profesyonel amaçlar ile bu işleri takip ediyorsanız. Bu sebepten dolayı mümkün olduğunda hızlı veri almaya dikkat edin. Ayrıca yaşanan anlık ve büyük dalgalanmalardan korunmak için emir tiplerinden faydalanabilirsiniz. Böylelikle hisse senedi belirli seviyelere düştüğünde otomatik olarak ve hiç beklemeden pozisyob almanız mümkün olacaktır. Konu hakkında aklınıza takılan başka bir soru olursa yazı altına yorum bırakabilirsiniz. Sizlere çok hızlı cevap vereceğiz.

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir