Ziraat Borsa Emir Bekliyor Ne Demek?

Borsa yatırımcıları için hayati derecede önemli araçların başında emir tipleri gelir. Bu emir tipleri, yatırımlarınızı korumak adına fiyatların belirli seviyelere gelmesiyle al-sat olarak işlev görürler. Z Borsa içerisinde işlem yaparken ‘emir bekliyor‘ şeklinde bir ibare ile karşılaşmış olabilirsiniz. Aslında bu birşeylerin ters gittiğini ifade etmemektedir.

Ziraat Borsa emir bekliyor demek, hisse senedinin piyasa değerinin istenilen seviyeye henüz gelmediğini anlatmaktadır. İstenilen seviyelere geldiğinde otomatik olarak işlem gerçekleştirilir ve pozisyon alınır. Yani başka bir deyişle heyecanlanmayı gerektirecek bir durum yoktur.

Ziraat Borsa Emir İptal Bekliyor Ne Demek?

Yukarıda anlattığımıza benzer olarak, piyasa değerinin istenilen seviyeye henüz gelmediğini ifade etmektedir. Konu hakkında yine de emin olamadıysanız, yatırım danışmanınızı alarak detaylı bilgi almanız mümkün olacaktır.

Özet olarak, borsada verilen emirler tiplerine göre değişmekle birlikte anında gerçekleşmemektedir. Bu türden uyarıları görmenizin sebebi budur. Ancak yine de özel bir durum sebebiyle bu hatayı alıyor olabilirsiniz. Tamamen emin olmadan hareket etmemeniz ve tekrar durumunuzu teyit etmeniz, hesabınızı korumak adına çok önemlidir. Z Borsa içerisinde gördüğünüz hatalar ile ilgili aklınıza takılanları aşağı yorum olarak bırakınız. Sizlere hızlı bir şekilde yatırım tavsiyesi dışında olmak üzere cevap vereceğiz.

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir