Borsa Silme Reddedildi Ne Demek?

Önceki makalelerimizde borsa ile ilgili olarak daha çok bankaların mobil uygulamalarından bahsetmiştik. Bu makalemizde ise daha çok Matriks borsa uygulamasında karşınıza çıkabilecek bir hatadan bahsedeceğiz. Silme reddedildi hatası aynı zamanda diğer platformlarda da karşınıza çıkabilir. Verilen emirlerin zamanında gerçekleşmesi ve emir iptali yapılması bazı sebeplerden dolayı gecikebilir ya da reddedildi hatası verebilir.

  • StreamConnection hatası bu noktada alınan en önemli hatadır. İnternet bağlantınızın sağlıklı olduğuna emin olunuz,
  • Banka ya da borsa platformu uygulamasında oturumunuz sonlandığından dolayı yetkisiz işlem görülüyor olabilir, uygulamayı tamamen kapatıp tamamen açmanız gerekebilir.

İşlem reddedildi hatası alınmasında bir diğer sebep ise hisse senedi bloke olmasıdır. İlgili hisse blokeli ise, işlem yapmaya çalıştığınızda silme reddedildi gibi hatalar alıyor olabilirsiniz. İşlemlerin sağlıklı ve stabil ilerlemesi açısından bu türden hatalar görülüyor olabilir. Konu hakkında destek almak için bankanızı ya da aracı kurumunuzu aramanız gerekir. Hesap bilgilerinize eriştikleri anda sizlere en sağlıklı bilgiyi hızlı bir şekilde verebilirler.

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir