Bankkart Combo Kredi Kartı Numarası Nerede Yazar?

Çift özellikli, kredi ve banka kartının bir arada kullanıldığı kartları ilk kez piyasaya sürenlerden biri de Ziraat Bankası oldu. Her iki karta da artık çoğu yerde ihtiyacımız olması sebebiyle, bu özelliklerin bir arada olması büyük kolaylıklar sağlamaktadır.

Ziraat Bankası Genç Kart ya da Bankkart Combo ismiyle geçen bu kartların kullanmasını birçok pos cihazı desteklemektedir. Cihaza kartın çip kısmını yerleştirdiğiniz anda, size banka veya kredi kartı seçeneğini sorarak hangi kısımdan çekim yapılması istendiğini sormaktadır.

İpucu: Kartın temassız özelliği kredi kartına bağlıdır. Alışveriş esnasında bu şekilde bir işlem yaptığınız takdirde kredi kartından çekim yapılır. Temassız limiti kullanılarak yapılan alışveriş, kredi kartı özelliği aktif değilse banka özelliğinden çekim yapabilir, ya da işlem hata verebilir.

Bu kısa ve önemli bilgileri verdiğimize göre, gelelim internet alışverişlerinde Bankkart Combo kredi kartı numarası ve CVV kodu yeri hakkında bilgi vermeye. Öncelikle kredi kart numarası, kartın ön yüzünde yazan numaradır. Aynı zamanda arka kısımda bulunan numaranın üzerinde banka ve kredi kartı CVV kodları ayrı ayrı yazmaktadır.

İnternetten bir şekilde alışveriş yapmaya çalışırken, bu numarayı girmenize rağmen hata alıyorsanız;

  • Kart numarası hatalı bir şekilde girilmiş,
  • Ziraat kredi kartınız internet alışverişlerine kapalı,
  • CVV kodu hatalı yazılmış olabilir.

Sonuç olarak, bu anlattığımız kısımda bulunan bilgileri girdiğinizde hata almanızın sebebi bunlardan biri olabilir. Her adımı doğru yaptığınızdan emin olmanıza rağmen hata almaya devam ediyorsanız, 0850 258 00 00 Ziraat Bankası Müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir