Papara Kart İade Edildi Ne Demek?

Papara kart ile ilgili dağıtım süreçlerinden daha önce bahsetmiştik. Bu makalemizde kart iade edildi ibaresini gördüğünüzde neler yapabileceğinizden kısaca bahsedeceğiz. Şu anda aktif olarak bu kartların dağıtımını AGT kurye firması yapmaktadır. Özel bir belge olduğundan dolayı yalnızca kişiye teslimi yapılır. Kart basımından itibaren yaklaşık 10 iş gününde teslim edileceği bildiriliyor olsa da iade edildi uyarısını gördükten sonra daha fazla beklemenize gerek olmayıp, aksiyon almalısınız.

  • Kartın iadesi onaylandıysa müşteri hizmetlerini arayarak yeni kart talebinde bulunmanız gerekir,
  • Kart iadesi onaylanmadıysa ve işlem yeni iade aşamasına geçtiyse yine müşteri hizmetlerini arayarak kartın tekrar dağıtıma çıkmasını talep etmeniz mümkündür.

Özet olarak, kart iadesinde durum her ne olursa olsun müşteri hizmetlerini aramanız gerekmektedir. Yine konu ile ilgili sorularınızı bağlandıktan sonra sorabilirsiniz. Aklınıza takılan genel sorular varsa bu yazının altına yorum olarak bırakabilirsiniz. Kart adreste bulunmanıza rağmen gelmeden iadeye geçtiyse yine şikayetlerinizi Papara müşteri hizmetlerine iletiniz.

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir