Kızılay Kripto Para ile Bağış Nasıl Yapılır?

Artık ülkemizde birçok vatandaş kripto para kullanıyor. Dahası, bu insanlar alışverişlerini de mümkün olduğunca kripto hedaplarıyla yapmaya alışmış durumda. Doğal olarak, bu varlıkları bozdurmak istediğinizde belirli piyasa fiyatları üzerinden bir komisyon ödemeniz gerekiyor. Deprem felaketi sırasında vatandaşlarımız bu miktarları önemsemeyeceğini biliyoruz, yine de bağış yaparken doğrudan kripto para birimlerini kullanmak çok daha akıllıca ve pratik olabilir.

Bu durumun farkına varan Kızılay, artık kripto para bağışlarını kabul etmeye başladı!   Yazının altında vereceğimiz linki kullanarak Kızılay yardım kurumuna ait web sitesi üzerinde kripto adreslerini görebilir ve doğrudan kopyalayabilirsiniz. Böylelikle çevirim derdi ile uğraşmadan, doğrudan tüm bağışlarınızı depremzedelere yapmanız mümkün olacaktır. İçinde bulunduğumuz bu zor günlerde bu haberin sizler için bağış yapmaya teşvik edici olmasını ümit ediyoruz. Deprem felaketi için tüm Türkiye ve dünya harekete geçti.

Ayrıca internet sitemizde bu şekilde ödeme yöntemlerini kullanarak bağışın nasıl yapılabileceğinden detaylı olarak bahsetmeye devam edeceğiz. Gündel olması adına da web sitelerinden alıntı yapmak yerine linkleri kullanarak doğrudan sizleri resmi kurumlara yönlendirmiş olacağız. Unutmayın! Bu zor günlerde Finans Mania olarak yanınızdayız. İnternet sitemiz yeni olduğundan dolayı gelirleri paylaşamasak da kişisel bağışlarımıza devam ettiğimiz gibi, ileride sosyal medya projelerine devam edeceğimizi de bildirmak isteriz.

Kızılay kripto para bağış hesapları için aşağıdaki linke tıklayınız:

https://www.kizilay.org.tr/bagis-yontemleri/kripto-para-birimleri-ile-bagis

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir