Ahbap Derneği Kripto Para ile Bağış Nasıl Yapılır?

Önceki haberimizde Kızılay kurumuna kripto para ile nasıl yardım yapabileceğinizden çok detaylı bir şekilde bahsetmiştik. Depremde binlerce vatandaşımızı şehit vermişken, bu türden yardım yapabileceğiniz yollardan bahsetmeyi çok daha uygun gördük. Bu sebeptek dolayı bu haberimizde Ahbap derneğine Bitcoin başta olmak üzere birçok kripto para birimi ile nasıl yardımda bulunabileceğinizden bahsedeceğiz.

Kripto paralar ülkemizde çok sık bir şekilde kullanıldığından dolayı bu türden yardımların kabul edilmesinin çok faydalı olacağına inanmaktayız. Haluk Levent’in önderliğinde kurulan Ahbap derneği önceki açıklamalarında kripto ile bağış kabul etmediklerini açıklamıştı. Sonradan “Ahbap Kripto” benzeri kullanıcı adları ile sahte Twitter hesapları yardım adı altında dolandırıcılık yapmaya başladı. Hem bunun önüne geçmek, hem de kripto bağışçılarını da teşvik etmek adına Ahbap derneği kripto bağışı kabul etmeye başladı.

Aşağıda bulunan linke tıklayarak Ahbap Derneği’ne ait resmi websitesine gidebilir ve birçok kripto para birimiyle yapabileceğiniz bağış hesaplarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

https://crypto.ahbap.org/tr

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir