Hepsiburada Taksit Yapılamayan Ürün Ne Demek?

İnternet alışverişlerinizde yalnızca kredi kartına taksit seçeneği yok. Alışveriş kredisi kullanarak da işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Ancak bazı ürünlerde hiçbir şekilde taksit yapamazsınız. İşte bu makalemizde Hepsiburada taksit yapılamayan ürün uyarısından bahsedeceğiz. Neden bazı ürünlerde bu şekilde bir hata ile karşılaşılıyor? Gelin birlikte öğrenelim.

Hepsiburada taksit yapılamayan ürün demek, kredi kartına taksit yapmanızın yasak olduğu bir ürünü inceliyorsunuz demektir. Buna altın ve cep telefonu örnek gösterilebilir. Bu uygulama yalnızca bu platformda değil, tüm internet sitelerinde böyledir. Sebebi ise yeni çıkan kanun kapsamında bunun yasaklanmış olmasıdır. Fiziksel alışveriş de yapmaya çalışsanız taksit seçeneğiniz bulunmuyor.

Çözüm olarak alacağınız ürün tutarı kadar ihtiyaç kredisi çekebilirsiniz. Bazı bankalar hazır ön onaylı krediler ile çok hızlı bir şekilde bu seçeneği sizlere sunmaktadır. Eskiden kesinlikle şubeye gidip saatler harcamak gerekirken artık dakikalar içinde kredi çekerek Hepsiburada üzerinden banka kartınızla nakit alışveriş yapıyormuşsunuz gibi istediğiniz her ürünü almanız mümkün hale gelecektir.

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir